Tilanjakajat tekevät kodistasi monikäyttöisemmän

Olohuoneesta keittiöksi, makuuhuoneesta työhuoneeksi. Tilanjakajat auttavat sinua muuntamaan kotisi juuri tilanteeseen sopivaksi, tyylistä tinkimättä. Tilanjakajat voidaan asentaa lattiakiskoilla tai ilman, aivan toiveidesi ja kotisi mittojen mukaan.

Innovatiivista tilanjakajien käyttöä

1) Joustavia tiloja useammalla elementillä

Onko sinulla tapana muuttaa mieltäsi sisustuksen suhteen? Kun asennat huoneeseen useamman tilanjakajan, saat luotua kodillesi uuden ilmeen kädenkäänteessä: vedä vain tilanjakajat uuteen kohtaan, lukitse ja sisusta.

2) Luo hukkaneliötön työtila

Jos tilanjakajien kiskot laittaa menemään ristiin, saat luotua kotiin työpisteen, jolla koti ja työ pysyvät toisistaan erossa. Kun aamu alkaa, avaa tilanjakajat ja työpisteesi tulee näkyviin; kun perhe saapuu takaisin kotiin, laitat vain tilanjakajat työpisteesi eteen. Näin et tarvitse erillistä työhuonetta ja hukkaneliöitä tulee nolla: kunnon työpiste kuitenkin tekee työstä mahdollista, etkä joudu norkoilemaan keittiönpöydän äärellä kotiasioiden keskellä.

3) Hiljaisempi kulma harrastuksille

Oletko mahdollisesti pöytälaatikkokirjailija? Kenties harrastat pienoismalleja, ompelet tai koodaat vapaa-ajalla seuraavaa hittiapplikaatiota? Jos kotoa ei löydy omaa nurkkaa työskentelylle, luot sen kätevästi tilanjakajilla. Muutamalla tilanjakajalla saat luotua hieman etäisyyttä perhe-elämään tai vieressä pauhaavaan televisioon. Kun olet taas muun perheen käytettävissä, tulet vain ulos sopestasi. Näin saat myös neulasi, liimasi ja tietotekniikkasi eristettyä mukavasti perheen pienimmiltä.