Mitä tarkoittaa Inaria Showroomin suunnittelu- ja mittauskäynti?

Inaria Showroomin suunnittelu- ja mittauskäynti on kauppias Petteri Loukolan paikan päällä – usein omassa kodissasi – tekemä ilmainen käynti joka ei velvoita tai sido Sinua ostopäätökseen.

Kauppias tuntee tuotteensa ja sen mahdollisuudet. Hänellä on vuosien tuoma kokemus erilaisista ratkaisuista ja ammattitaitoa, jota vastaavaa ei tällä alalla markkinoilta löydy.

Käynnillä kartoitetaan kyseessä olevien tilojen lisäksi tarkkaan asiakkaan tarpeet ja toiveet, sekä mitataan ja merkitään ylös olennaiset tiedot kalusteiden suunnittelua ja ideointia varten.
Näin ammattilainen voi paremmin tuoda esille myös oman mielipiteensä ja näkemyksensä. Samassa yhteydessä on helppo käydä läpi ja sopia mahdollisista lisäpalveluista ja muista remonttitarpeista.

Miksi liukuovien ja -kaapiston hankinta kannattaa aloittaa suunnittelu- ja mittauskäynnillä?

Ammattilaisen avulla ja näkemyksellä päästään todennäköisemmin parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Kun sekä asiakas että myyjä tietävät tarkkaan mistä puhutaan, väärinymmärrysten vaara vähenee, asiointi on selkeää ja viime kädessä säästyy sekä rahaa, aikaa että vaivaa kun tiedetään mitä ollaan hankkimassa sekä koska ja kuka tekee mitäkin.

Kauppias ottaa vastuun sovitun suunnitelman toteuttamisesta ja projektin etenemisestä, sekä luonnollisesti mittavastuun suunniteltujen kalusteiden sopivuudesta.

Konkreettinen, asiakaskohtainen suunnittelu auttaa myös budjetissa pysymisessä. Näin saadaan investoinnille paras hyöty.

Käynti paikan päällä kohteessa on parasta suunnittelua.

Helpotimme ajanvarausta, joten varaa aika heti ja ota mittaa kodistasi.Varaa aika »