Onnellista vuotta 2021

Toivotamme kaikille oikein hyvää uutta vuotta! Inaria Showroom -liikkeemme on normaalisti auki maanantaista keskiviikkoon klo 10-17. Poikkeuksena loppiaispäivä 6.1. Tervetuloa tutustumaan Inarian säilytyskalusteratkaisuihin!

Lue lisää »

Hyvää joulua ja Onnea vuodelle 2020!

Inaria Showroom toivottaa kaikille asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen oikein rauhallista joulua ja rattoisaa vuodenvaihdetta! Myymälämme Länsi1-kauppakeskuksessa on suljettu välipäivinä ja avaamme jälleen 7.1.2020.

Lue lisää »

Elokuun kampanja

Nyt saat suunnittelun ja asennuksen veloituksetta, kun teet Inaria-tilauksen elokuun loppuun mennessä. Ota yhteyttä Petteriin tai tule käymään Inaria Showroomiin Länsi1-kauppakeskukseen!

Lue lisää »

INARIA Showroom muuttaa Länsi1:een

Pääsiäisen jälkeen löydät INARIA Showroomin Kauppakeskus Länsi1:stä. Tervetuloa avajaisiin tiistaina 23.4. klo 10-18! Uuden liikkeemme kunniaksi saat kaikista uusista tilauksista –20%, joten nyt on oiva aika laittaa kodin säilytysratkaisut kuntoon.

Lue lisää »

Hylly kirjoille, muistoille ja kaikelle muulle mukavalle

Säilytit kirjahyllyssä sitten kirjoja, astioita tai muistoesineitä matkoiltasi, tyylikäs mittojen mukaan tehty hylly luo niille arvoisensa ympäristön. Lasiset liukuovet estävät pölyyntymistä ja hyllyihin integroidut valot kruunaavat kokonaisuuden. Inarian kirjahyllyt sopivat sinun kotisi mittoihin, sillä ne tehdään mittatilaustyönä. Millilleen.

Lue lisää »

Kotimainen TV-taso mittatilaustyönä

Millainen TV-taso sopisi kotiisi? Liukuovilla, vetolaatikoilla vai molemmilla? Lasipinnalla tai ehkä tammikuvioituna? Suunnittele itse tai pyydä meidät apuun, niin saat juuri sinulle sopivan tv-tason. Tyylikäs TV-tasosi saapuu Sastamalasta ja on kotimaista mittatilaustyötä.. Tutustu sisustusideoihimme alla tai suunnittele omasi!

Lue lisää »

Viisi vinkkiä matalille tasoille

Kun haluat kotisi mittoihin sopivia matalia tasoja, Inaria valmistaa ne sinun toiveidesi mukaan. Millilleen. Tasoilla luot laskutilaa ja säilytysratkaisuja makuuhuoneeseen, lastenhuoneeseen, olohuoneeseen tai vaikkapa keittiöön. Niistä saat juuri oikean kokoiset yöpöydät tai lelulaatikot. Matalat tasomme valmistetaan mittatilaustyönä Sastamalassa, josta me tuomme ne sinun kotiisi ja asennamme paikoilleen.

Lue lisää »

Selkeä vaatekaappi on osa sujuvaa aamua

Selkeästi järjestelty vaatekaappi oikeilla varusteilla, siitä se onnistunut päivä alkaa. Kun kaikella on oma paikkansa, löytyy jokaiseen päivään oikeat vaatteet hetkessä. Tässä 4 vinkkiä siistiin vaatekaappiin.

Lue lisää »

Eteisen kaappi auttaa pitämään järjestystä yllä

Eteisen kaapin avulla eteinen pysyy siistinä ja on aina valmiina vastaanottamaan vieraita. Kaapista takit, kengät, hansikkaat ja avaimet löytävät helposti paikkansa, eivätkä ole koskaan hukassa. Me Inarialla valmistamme eteisen kaappisi toiveidesi mukaan, kotisi mittoihin. Aina kotimaisena mittatilaustyönä ja paikalleen asennettuna. Millilleen.

Lue lisää »

Mitä tarkoittaa Inaria Showroomin suunnittelu- ja mittauskäynti?

Suunnittelu- ja mittauskäynti on ammattilaisen paikan päällä – usein omassa kodissasi – tekemä ilmainen käynti joka ei velvoita tai sido sinua ostopäätökseen. Kauppias tuntee tuotteensa ja sen mahdollisuudet. Hänellä on vuosien tuoma kokemus erilaisista ratkaisuista ja ammattitaitoa jota vastaavaa ei tällä alalla markkinoilta löydy.

Lue lisää »

Vaatehuone – minun huoneeni

Tyylikkäästi sisustettu vaatehuone on kuin henkilökohtainen catwalk, jossa tyylit vaihtuvat, mutta vaatteet pysyvät siisteinä ja järjestyksessä – aina valmiina käyttöön. Käytännöllisemmin vaatehuoneeseen suhtautuvat voivat piilottaa liukuovien taakse kausivaatteitaan ja järjestellä hyllyille vähemmän käytettyjä vaatteita pois vaatekaapista.

Lue lisää »

Kotisi on ainutlaatuinen

Me Inarialla haluamme tarjota kotiisi parhaat mahdolliset säilytysratkaisut.
Me mittaamme, suunnittelemme, valmistamme ja asennamme kalusteesi. Teemme työmme laadulla, jollaista 94 vuoden historiamme velvoittaa. Millilleen. Sillä kotisi ei ole vain asunto. Se on ainutlaatuinen.

Lue lisää »

Kaikelle paikkansa

Paras tapa varmistaa, että tavarat löytävät paikoilleen on pitää huolta siitä, että jokaiselle tavaralle todella on oma paikka. Missä teillä on pinsettien, vatupassin tai laskettelukypärän paikka?

Lue lisää »

Uutuus: Inaria SlideLine liukuovet

Inaria tuo jälleen uusinta teknologiaa liukuovikalusteisiin. Saksalaisen Hettichin edelläkävijätekniikka yhdistettynä Inarian monipuolisiin materiaalivaihtoehtoihin nostaa suomalaisten kotien ja toimistojen kalustuksen jälleen uudelle tasolle.

Lue lisää »

Uutuus: Sähkötoimiset Inaria Flatfront E liukuovet

Flatfront E-liukuovet aukeavat ja sulkeutuvat helppokäyttöisesti kaukosäätimellä tai vain koskettamalla liukuoven ulkoreunaa. Suljettuna liukuovet asettuvat samaan tasoon rinnakkain, jolloin uuden kaapistosi julkisivu on tasaisen sileäpintainen. Inaria Flatfront E -liukuovet ovat turvalliset käyttää, sillä järjestelmä tunnistaa oven edessä olevat esteet ja liukuovi vaihtaa kulkusuuntaa automaattisesti. Liukuovien värin ja materiaalin voit valita vapaasti kaikista Inarian levyväreistä, mukava ovat myös uudet korkeakiilto- ja mattapintaiset levykuosit. Kuten kaikki Inaria kalusteet, nämäkin valmistetaan sinulle millilleen.

Lue lisää »

Uutuus: Inaria Soft close -liukuovenhidastin

Inaria on patentoinut ainutlaatuisen magneettisen liukuovihidastimen, joka tekee Inaria liukuovien käytöstä entistä sulavampaa, hiljaisempaa ja turvallisempaa. Hidastin Esittelemme ylpeänä uuden Inaria Soft close -liukuovenhidastimen, joka on saatavissa kaikkiin uusiin liukuoviimme.

Lue lisää »

Kalusteisiin integroidut LED-valaisimet

Inarian LED-valaisimet eivät häikäise, vaan valon väri on miellyttävä: ei liian kylmä eikä liian lämmin. Luonnollisesti valaisimemme myös kestävät pitkään ja niiden energiankulutus on alhainen valotehoon verrattuna. Heitä hyvästit pimeille kaapeille ja laatikoille – kysy lisää!

Lue lisää »

Finnmirror – koko kotisi sisustaja

Oman kodin sisustusratkaisut vaikuttavat jokapäiväiseen elämääsi, arkeen ja juhlaan, työhön ja vapaa-aikaan. Inarialla teet kodistasi rauhan linnakkeen, hienostuneisuuden tyyssijan, modernismin pyhätön, käytännöllisyyden valtakunnan. Vakiona poikkeuksellisen järjestelmälliset säilytystilat sekä mitoituksen täydellinen vapaus. Anna ideoiden sinkoilla ja ala sisustaa. 

Lue lisää »