Finnmirror – koko kotisi sisustaja

Oman kodin sisustusratkaisut vaikuttavat jokapäiväiseen elämääsi, arkeen ja juhlaan, työhön ja vapaa-aikaan. Inarialla teet kodistasi rauhan linnakkeen, hienostuneisuuden tyyssijan, modernismin pyhätön, käytännöllisyyden valtakunnan. Vakiona poikkeuksellisen järjestelmälliset säilytystilat sekä mitoituksen täydellinen vapaus. Anna ideoiden sinkoilla ja ala sisustaa. 

Kotimainen Inaria valmistetaan aina mittatilaustyönä tilaan sopivaksi. Suunnittelupalvelumme kanssa voit rakentaa helposti täydellisen kokonaisuutesi. Uskomattoman laaja liukuovimallisto ja monet nerokkaat säilytysratkaisut tekevät Inariasta lyömättömän sisustusjärjestelmän.

Inaria-liukuovikaapistot valmistetaan aina asiakkaan maun ja toiveiden mukaan. Tyylikkäät liukuovet myös kätkevät taakseen toinen toistaan käytännöllisempiä säilytysratkaisuja. Koko Inaria-palveluketju on räätälöity toimimaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Asiakkaan millintarkat mitat ja yksilöllinen maku ohjaavat tuotantoa tilausvaiheesta aina kotiinkuljetukseen saakka. 

Ensivaikutelman antaja

Eteinen toivottaa tervetulleeksi niin kotiväen kuin vieraat, niin tutut kuin tuntemattomat. Eteiseen varastoituvat automaattisesti päällystakit, kengät, hatut, käsineet, kaulahuivit, sadevaatteet ja mitä sitä ulkona nyt voi tarvitakin. Saattavatpa eteisen kaapissa majailla myös siivousvälineet. 

Inarian liukuovet kätkevät taakseen eteisen tilaihmeen, josta löytyy paikka jokaiselle tavaralle. Peileillä saa reilusti tilantuntua, leveillä kehyksillä tukevampaa vaikutelmaa, reikäovilla modernia säväystä. 

Inaria-sarjasta löytyvät myös tilanjakajat, joilla voi elegantilla ja käytännöllisellä tavalla erottaa tiloja toisistaan. Tilanjakaja sopii mainiosti kaikkiin tiloihin, vaikkapa pukeutumishuoneen ja makuuhuoneen välille tai rajaamaan kosteat tilat huonetiloista.

Lepopaikan ratoksi

Makuuhuone on levon tyyssija ja oman tyylin tukikohta. Kesäjuhlien puvut ja leningit, työvaatteet, vapaa-ajan asusteet ja niiden alle tarvittavat vaatekappaleet kaipaavat oman soppensa. Paikan, jossa ne säilyvät siisteinä ja josta ne löytyvät helposti 

Inarian nerokkaat liukuovikaapistot tuovat kaiken mahdollisen tilan käyttöön helposti ja kätevästi. Liukuovien käyttö antaa huoneeseen lisää tilaa eikä sisustuksessa tarvitse tinkiä tyylistäkään.

Olo mukavaksi

Olohuoneessa kuluu aika, rauhoittuu mieli. Silmä lepää, kun seinustaa hallitsee Inaria-kirjahylly, jonka luotettavia liukuovia koristaa vaikkapa etsattu lasi. Kirjatkin säilyvät puhtaina ja hyvässä kunnossa, kun saavat olla pölyltä suojassa.

Inariasta saat olohuoneeseen näyttävän sisustuselementin ja käytännöllisen säilytyspaikan kirjojen lisäksi vaikka koriste-esineille. Myös olohuoneeseen Inaria tehdään mittojen mukaan. 

Inaria sisustaa koko kodin

Lastenhuoneessa liukuovien suojiin on kätevä kasata päivän aikana lattialle levinneet lelut ja pelit ja tilaa jää vielä lasten vaatteillekin.

Kodinhoitohuoneessa Inaria säilyttää pyykit, pesuaineet, silitysraudan ja –laudan, pyyhkeet, liinavaatteet. Liukuovet säästävät tehokkaasti neliöitä. 

Kotimaista laatua

Inaria-liukuovikaapistot tehdään Suomessa, kotimaisella ammattitaidolla. Vuonna 1923 toimintansa aloittanut Finnmirror Oy on Pohjoismaiden suurin peilivalmistaja sekä yksi Suomen merkittävimmistä kiintokalustevalmistajista. Finnmirror tarjoaa kodin sisustajalle Inaria-säilytysjärjestelmiä, Picard-kylpyhuonekalusteita sekä tietenkin Finnmirror-sisustuspeilejä. Yritys työllistää tällä hetkellä 60 kalustealan ammattilaista. Yhtiön pääkonttori on Vammalassa, jossa sijaitsevat myös tuotantotilat.

Finnmirrorin ensisijainen tavoite kaikessa tuotannossaan on mahdollisimman korkea laatu. Tavoitteen saavuttamisessa tärkeintä on korkea kotimaisuusaste, sillä suomalainen ammattitaito on kautta aikojen ollut laadun tae. Osa laatua ovat myös ympäristöystävälliset materiaalit sekä ekologisesti kestävä tuotantotekniikka. Finnmirror pyrkii varmistamaan, että myös yrityksen alihankkijat toimivat ekologisesti kestävällä tavalla.

Rakentaja, 1.11.2007: Finnmirror – koko kotisi sisustaja